AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu pasta görmek

Kahve falında tuzlu pasta görmek

Kahve falında tuzlu pasta görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu pasta gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Kahve falında tuzlu pasta yemek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında tuzlu pasta yapmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kurtuluşu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu pasta görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu et yemek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, itibarını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu bir şey yemek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işaret eder.

Kahve falında denizden tuz çıkarmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulur.

Kahve falında tuzlu görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine işarettir.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir