AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının topuğunun kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının topuğunun kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının topuğunun kırıldığını görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının topuğunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topuğunun kırılmasını görmek çok büyük paralar kazanacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hem de sevdiklerinin olacağına delalettir.

Kahve falında topuğu kırılmış ayakkabı görmek gerçek mutluluğu tadacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına delalettir.

Kahve falında topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek kazancınızın artacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında topuk kırılması görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında topuğun kırıldığını görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir