AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Kahve falında topuğu kırılmış ayakkabı görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırıldığını görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırılması görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabının kırıldığını görmek onun zamanını çalacağına, sevdiği birini kırmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir