AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuğun kırıldığını görmek

Kahve falında topuğun kırıldığını görmek

Kahve falında topuğun kırıldığını görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rahat bir hayatı olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topuğun kırıldığını gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, tatsızlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında topuk kırılması görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında topuğun kırıldığını görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırılması görmek durulacağına, ona yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuklu ayakkabının kırıldığını görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuğu kırılmış ayakkabı görmek toplum için faydalı işler yapacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir