AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuğunun kırılmasını görmek

Kahve falında topuğunun kırılmasını görmek

Kahve falında topuğunun kırılmasını görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret eder.

Kahve falında topuğunun kırılmasını gördüyseniz:

  • Her şeye karşı uyumlusunuz.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabının kırıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında topuk kırılması görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kimden akıl soracağına yorulur.

Kahve falında topuğunun kırılmasını görmek yeni şeyler deneneceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırıldığını görmek durgunlaşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırılması görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir