AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnak görmek

Kahve falında ayak tırnak görmek

Kahve falında ayak tırnak görmek isteklerini yerine getireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnak gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz.

Kahve falında ayak tırnaklarını ojeli görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnağının koptuğunu görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş tırnağının çıktığını görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ojeli ayak tırnağı görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ayak tırnak görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir