Kahve falında başkasının temizlik yaptığını görmek

Kahve falında başkasının temizlik yaptığını görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, insanların takdirini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının temizlik yaptığını gördüyseniz:

  • Aralarından daha az sıkıcı olanları elemekle kalmayıp en eğlenceli ya da ilgi çekici olanlarını bulmalısınız.

Kahve falında temiz diş görmek huzurun kaçacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz külot görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında evde temizlik yapıldığını görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, şanssızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz kıyafetler görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi temizlenmiş balık görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına delalettir.

Kahve falında temizlenmiş yeşil soğan görmek yaşamına bakacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz çay bardağı görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir