AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde temizlik yapıldığını görmek

Kahve falında evde temizlik yapıldığını görmek

Kahve falında evde temizlik yapıldığını görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, zorlukların geride kalacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında evde temizlik yapıldığını gördüyseniz:

  • Yakın çevreden bir kadın önemli bir haber verebilir.

Kahve falında evde temizlik yapıldığını görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında temizlik yapıldığını görmek genç kimselere eğitim vereceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında banyo yapıp temizlenmek Tövbe Edeceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni yapılmış evler görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, iş öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan yapılmış ev görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yapılan ev görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde tadilat yapıldığını görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında ev yapılırken görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir