AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sarı elbise giydiğini görmek

Kahve falında başkasının sarı elbise giydiğini görmek

Kahve falında başkasının sarı elbise giydiğini görmek görgülü ve kültürlü olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının sarı elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edemezseniz planlarınız bozulabilir veya tadı kaçabilir.

Kahve falında sarı yeşil elbise giymek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Kahve falında uzun sarı elbise giymek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek büyük takdir toplanacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sarı elbise giydiğini görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli elbise giymek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek şansının kendinden yana olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limon sarısı elbise giymek hatalı yollara sapılacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sarı elbise giydiğini görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir