AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları kepekli görmek

Kahve falında saçları kepekli görmek

Kahve falında saçları kepekli görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında saçları kepekli gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Kahve falında saçtan kepek dökmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saçını kepekli görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalettir.

Kahve falında saçlarından kepek döküldüğünü görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının kepeklendiğini görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçında kepek görmek ruhsal korkularından da arınacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçında kepek görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine yorulur.

Kahve falında saçı kepekli görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı kepeklenmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir