AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saç görmek

Kahve falında başkasının saç görmek

Kahve falında başkasının saç görmek işinde başarılı olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının saç gördüyseniz:

  • Biraz huzurla nefes almaya ne çok ihtiyacımız var.

Kahve falında birinin saçlarını sarı görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simsiyah saç görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kızını sarı saçlı görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına delalettir.

Kahve falında kapalı birinin saçını açık görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları koparmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalettir.

Kahve falında saça sürmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında saçına peruk takmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saç bıyık kesmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, mal ve mülk sahibi olmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir