AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı birinin saçını açık görmek

Kahve falında kapalı birinin saçını açık görmek

Kahve falında kapalı birinin saçını açık görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı birinin saçını açık gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik etkiler baskın.

Kahve falında kapalı bayanı saçı açık görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı kadının saçını açık görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, işlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı birinin saçını açık görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalettir.

Kahve falında kapalı saçı açık görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kapalı bir insanın saçını açık görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kapalı birini saçı açık görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında açık kızı kapalı görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kapalı bir kızı açık görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir