AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçlarını sarı görmek

Kahve falında birinin saçlarını sarı görmek

Kahve falında birinin saçlarını sarı görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarını sarı gördüyseniz:

  • Yalnız sevdiğinizin hayal gücü oldukça fazla olabilir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Kahve falında saçını sarı görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa sarı saç görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçının sarı olduğunu görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın sarıya boyandığını görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında saçları sarı olmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının sarı olduğunu görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında sarı saç görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir