AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına peruk takmak

Kahve falında saçına peruk takmak

Kahve falında saçına peruk takmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, yüklü siparişler alacağına, ardından bu kişiye açılacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, evliliğinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçına peruk takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığınızı anlamasına izin vermeniz sizi zayıf ya da korunmaya muhtaç pozisyona düşürebilir.

Kahve falında saçına peruk takmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük bir ihanete uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında peruk saç takmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında peruk takmak zevki sefa içinde olacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz peruk takmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli peruk takmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah peruk takmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızıl peruk takmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, helal kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı peruk takmak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir