Kahve falında mevlana resmi görmek

Kahve falında mevlana resmi görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevlana resmi gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mevlana resmi görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında mevlanaunın resmini görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hazreti mevlanayı görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlana kolyesi görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında mevlana camisini görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde mevlana görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalettir.

Kahve falında mevlana hazretlerinin türbesini görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir