AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin resmini görmek

Kahve falında ölen birinin resmini görmek

Kahve falında ölen birinin resmini görmek düzenin kurulacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin resmini gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerinden itibaren belirli olumlu etkiler altındasınız.

Kahve falında kabenin resmini çekmek dinde olgunlaşacağına, birikim yapacağına alamet eder.

Kahve falında bebek resmi görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, onu cesaretlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül resmi görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen bir kişinin resmini görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin resmini görmek büyük borçların altında ezileceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabanın resmini görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakan resmi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabenin resmini görmek ekmek kapılarının kapanacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir