AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memesinden süt aktığını görmek

Kahve falında kendi memesinden süt aktığını görmek

Kahve falında kendi memesinden süt aktığını görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi memesinden süt aktığını gördüyseniz:

  • Aslında yapamayacağınız ya da altından kalkamayacağınız konularda bazı kişilere bazı sözler verdiyseniz, ayaklarınızın yerine basmasında fayda var.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında memeden süt aktığını görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında kendi memesinden süt aktığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memelerinden süt aktığını görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının memesinden süt aktığını görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memeden su aktığını görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına yorulur.

Kahve falında memeden irin aktığını görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında memeden kan aktığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir