AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişimin ağrıdığını görmek

Kahve falında dişimin ağrıdığını görmek

Kahve falında dişimin ağrıdığını görmek bol muhabbette olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında dişimin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Kahve falında başkasının dişinin ağrıdığını görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında dişin ağrıdığını görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kişinin muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dişini ağrıdığını görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine delalettir.

Kahve falında dişi ağrımak daha büyük işler için bir örnek olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında azı dişinin ağrıdığını görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişimin ağrıdığını görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalet eder.

Kahve falında ön dişinin ağrıdığını görmek itibarının ve makamının artacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında eşinin dişinin ağrıdığını görmek mülk sahibi olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir