AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolunda bilezikler görmek

Kahve falında başkasının kolunda bilezikler görmek

Kahve falında başkasının kolunda bilezikler görmek rahatsızlık duyulacağına, ele geçen kazancın artacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunda bilezikler gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin kolunda bilezik görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının kolunda altın bilezik görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına yorulur.

Kahve falında komşunun kolunda bilezik görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kadının kolunda bilezik görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kol bilezik görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir