AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı emzirmek

Kahve falında kızı emzirmek

Kahve falında kızı emzirmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, işlerinde çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında kızı emzirmek gördüyseniz:

  • Sanat olayları çok fazla ilginizi çekebilir.

Kahve falında kızı emzirmek zamanla daha çok para elde edeceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına alamet eder.

Kahve falında bekar bir kızın bebek emzirmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kızını emzirmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızın bebek emzirmek hayır getirecek bir yola girileceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında kendi kızını emzirmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızı çocuğu emzirmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının bebek emzirdiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir