AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak başka şehre gitmek

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek gördüyseniz:

  • Herzaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yalnız hissetmeye yorulur.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka şehre gitmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine işarettir.

Kahve falında başka şehre iş için gitmek nefsine yenileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında başka şehre gezmeye gitmek işe gösterilen ilginin artacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka şehre gideceğini görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehri gezmek prestij sahibi olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir