AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin işediğini görmek

Kahve falında başka birinin işediğini görmek

Kahve falında başka birinin işediğini görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin işediğini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Kahve falında başkalarının işediğini görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin işediğini görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, tatsızlıklar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere işediğini görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusunun işediğini görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin işediğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete işediğini görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, rütbesinin artacağına yorulur.

Kahve falında işediği görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir