AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishane duvarı görmek

Kahve falında hapishane duvarı görmek

Kahve falında hapishane duvarı görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, kendisini mutsuz edeceğine, özlemlerini bitireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapishane duvarı gördüyseniz:

  • Belli konularda ikna edilmek, kendinizi garantiye almak veya iltifat işitmek için yapacağınız girişimlerin karşılığında aradığınız tepkileri bulamayabilirsiniz.

Kahve falında hapishane duvarı görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında hapishaneyi ziyaret etmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında hapishane kapısı görmek istenen her şeye sahip olunacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında hapishanede namaz kılmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında hapishanedeki birini görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yakınını hapishane görmek büyük zorluklar yaşayacağına, güzel haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishaneden çıktığını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapishanede görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kendi patronu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir