AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evini badana yapmak

Kahve falında başkasının evini badana yapmak

Kahve falında başkasının evini badana yapmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, para yatıracağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, endişelerinin son bulacağına, böyle işlere kalkışacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında başkasının evini badana yapmak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Kahve falında komşunun evini badana yapmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evini beyaz badana yapmak zarar etmeyeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına inanılır.

Kahve falında evini badana yapmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işarettir.

Kahve falında başkasının evini badana yapmak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin badana yapildiğini görmek çarelere kavuşacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının evinin badana yapıldığını görmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin badana olduğunu görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evini badana yaptırmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir