AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin badana olduğunu görmek

Kahve falında evin badana olduğunu görmek

Kahve falında evin badana olduğunu görmek kazançlı bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, ele geçen parada artış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin badana olduğunu gördüyseniz:

  • Tipik tavırlarınızın dışına çıkarak belli bir konuyu lehinize çevirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında evin badana yapildiğini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının evini badana yapmak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine alamet eder.

Kahve falında evini beyaz badana yapmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evini badana yapmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Kahve falında komşunun evini badana yapmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına delalettir.

Kahve falında başkasının evinin badana yapıldığını görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin badana yapıldığını görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evin badana olduğunu görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir