AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini beyaz badana yapmak

Kahve falında evini beyaz badana yapmak

Kahve falında evini beyaz badana yapmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yakında işlerinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında evini beyaz badana yapmak gördüyseniz:

  • Yaşanabilecek bazı gelişmeler veya olaylar bazı konuları daha gerçekçi şekilde ele almanızı veya gerçekleri görerek yeni düzenlemeler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında evini beyaz badana yapmak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının evini badana yapmak anlaşmazlıkların biteceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında evini badana yapmak onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında komşunun evini badana yapmak yaptığı iş ile başarılı olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak yandaşı olan birinin vefat etmesine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz boya badana yapmak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz badana yapmak ün sahibi birisi olunacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi beyaz badana yapmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir