AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun evini badana yapmak

Kahve falında komşunun evini badana yapmak

Kahve falında komşunun evini badana yapmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret eder.

Kahve falında komşunun evini badana yapmak gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Kahve falında komşunun evini badana yapmak alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evini badana yapmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalet eder.

Kahve falında evini badana yapmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında evini beyaz badana yapmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evinde banyo yapmak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalettir.

Kahve falında evinin badana yapıldığını görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinin badana yapıldığını görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında evin badana olduğunu görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir