AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini badana yaptırmak

Kahve falında evini badana yaptırmak

Kahve falında evini badana yaptırmak zor ve karamsar günler geçireceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında evini badana yaptırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda aceleci olmamalısınız.

Kahve falında evini badana yapmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin badana yapildiğini görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin badana olduğunu görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinin badana yapıldığını görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun evini badana yapmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının evini badana yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin badana yapıldığını görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında evini beyaz badana yapmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir