AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde bulunmak

Kahve falında başkasının evinde bulunmak

Kahve falında başkasının evinde bulunmak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, istenmeyen olayların olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinde bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış adımlar atmaktan veya yanlış planlarından geri çevirebilmek için uğraş verebilirsiniz.

Kahve falında düğün evinde bulunmak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işarettir.

Kahve falında ölü evinde bulunmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde bulunmak elinin de bollaşacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine inanılır.

Kahve falında şikayette bulunmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine ikramda bulunmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise ihbarda bulunmak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir