AnaSayfa / Genel / Kahve falında şikayette bulunmak

Kahve falında şikayette bulunmak

Kahve falında şikayette bulunmak bolluk ve bereket göreceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, daha iyi yerlere geleceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, evlatlarından memnun olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında şikayette bulunmak gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Kahve falında şikayette bulunmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, bazı ortak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini şikayet etmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında polise birini şikayet etmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise şikayet edildiğini görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şikayet edildiğini görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şikayet ettiğini görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polise şikayet etmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün şikayet ettiğini görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir