AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kestiğini görmek

Kahve falında et kestiğini görmek

Kahve falında et kestiğini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, bekarsa evleneceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında et kestiğini gördüyseniz:

  • Ketum davranmak sizin için her zaman çok daha yararlı olabilir.

Kahve falında birinin et kestiğini görmek başarıların çoğalacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının et kestiğini görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında insan eti kestiğini görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et kestiğini görmek insanların afiyet bulacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında et kestiğini görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perçem kestirdiğini görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç kestirmek ve boyatmak zinde kalacağına, yapılan işte ustalaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir