AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının eşyasını kullanmak

Kahve falında başkasının eşyasını kullanmak

Kahve falında başkasının eşyasını kullanmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, onu uyaracağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının eşyasını kullanmak gördüyseniz:

  • Tereddüt ettiğiniz konular varsa, harekete geçmeden önce açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölmüş birinin eşyasını kullanmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının eşyasını kullanmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün eşyasını kullanmak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tramvay kullanmak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Kahve falında taksi kullandığını görmek huzur dolu günler geçireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında doğum kontrol hapı kullanmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tabanca kullanmak sorunlarının sürekli artacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ticari araç kullanmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir