AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin eşyasını kullanmak

Kahve falında ölmüş birinin eşyasını kullanmak

Kahve falında ölmüş birinin eşyasını kullanmak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, sıkılacağı bir haber almaya, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin eşyasını kullanmak gördüyseniz:

  • Yeni her şeyi merak ediyorsunuz.

Kahve falında ölmüş birinin eşyasını kullanmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının eşyasını kullanmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında ölünün eşyasını kullanmak helal lokma yiyeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta araba kullanmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında jet ski kullanmak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz araba almak ve kullanmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Kahve falında pikap kullanmak sıkıntı dolu günler yaşanacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oy kullanmak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir