AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı eşarp takmak

Kahve falında sarı eşarp takmak

Kahve falında sarı eşarp takmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, daha iyi yerlere geleceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı eşarp takmak gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Kahve falında sarı eşarp takmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk eşarp takmak en gösterişli arabalara bineceğine, fesada bulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ipek eşarp takmak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu eşarp takmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının eşarbını takmak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında başa eşarp takmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil eşarp takmak sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında renkli eşarp takmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir