AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak kavga etmek

Kahve falında ağlayarak kavga etmek

Kahve falında ağlayarak kavga etmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak kavga etmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında ağiz kavgasi yapmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak kavga etmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ağlaması görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında anneni ağlarken görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına yorulur.

Kahve falında kundakta ağlayan bebek görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sağlığın da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam çıkarmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan kadın birini görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzında yara görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, geçim derdine düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir