AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dükkanını görmek

Kahve falında başkasının dükkanını görmek

Kahve falında başkasının dükkanını görmek güzel bir hayatı olacağına, her zaman hürmet göreceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, dünya malı edineceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının dükkanını gördüyseniz:

  • Söylentilere neden olabilecek tavırlar almamaya gayret edin.

Kahve falında dükkanı su basmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkan işletmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, variyet sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında simit dükkanı görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine alamet eder.

Kahve falında silah dükkanı görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, evlatlarından memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkan çalıştırmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet eder.

Kahve falında ışıklı dükkan görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine inanılır.

Kahve falında simitçi dükkanı görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir