AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan işletmek

Kahve falında dükkan işletmek

Kahve falında dükkan işletmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, işlerin düzgün gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan işletmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri deneme veya ufak oyunlar oynama niyetindeyseniz, çok faydalı olmayabilir.

Kahve falında dükkan işletmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işletme görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işletme müdürünü görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet işletmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kantin işletmek işsizlerin iş sahibi olacağına, çirkin amellere inanılır.

Kahve falında işyeri işletmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, hayatının alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında mağaza işletmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında işletme açmak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, başarısının azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir