AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ciğerinin çıktığını görmek

Kahve falında kendi ciğerinin çıktığını görmek

Kahve falında kendi ciğerinin çıktığını görmek işinde itibar edineceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, cesaretinin yerine geleceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi ciğerinin çıktığını gördüyseniz:

  • Karışık düşünceler işlerinizi engelleyebilir.

Kahve falında kendi ciğerinin çıktığını görmek anne ve baba duası alınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ciğerinin çıktığını görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, manevi olarak hasar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ciğer satın almak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına yorulur.

Kahve falında ciğer doğradığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası ciğer yemek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ciğer eti görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına işaret eder.

Kahve falında kavrulmuş ciğer yemek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş ciğer görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir