AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun ceket giydiğini görmek

Kahve falında uzun ceket giydiğini görmek

Kahve falında uzun ceket giydiğini görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında uzun ceket giydiğini gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki ya da sağlığınızla ilgili konularda kontrolü ele almaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında uzun ceket giymek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun ceket giydiğini görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Kahve falında uzun ceket görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, kazancın sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah uzun ceket görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa ceket giymek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek yaşam tecrübesi edineceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün ceket giymek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, durumun değişmesine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi deri ceket giymek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir