AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın gerdanlık çalmak

Kahve falında altın gerdanlık çalmak

Kahve falında altın gerdanlık çalmak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında altın gerdanlık çalmak gördüyseniz:

  • Sizi ya da bir kişiyle ilişkinizi kıskanan kişiler olabilir.

Kahve falında altın gerdanlık çalmak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, aradaki buzların eritileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın gerdanlık takmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında altın gerdanlık bulmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında altın gerdanlık hediye almak yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın gerdanlık görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının boynunda altın gerdanlık görmek durumun değişmesine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın gerdanlık satın almak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bilezik ve gerdanlık görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir