AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın gerdanlık görmek

Kahve falında altın gerdanlık görmek

Kahve falında altın gerdanlık görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine alamet eder.

Kahve falında altın gerdanlık gördüyseniz:

  • Mesafeli olmanızda, tartışmaktan kaçınmanızda veya tarafsızlığınızı korumanızda fayda var.

Kahve falında altın gerdanlık takmak emeklerinin heba olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik ve gerdanlık görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında altın gerdanlık bulmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalettir.

Kahve falında başkasının boynunda altın gerdanlık görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Kahve falında altın gerdanlık satın almak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kazancının günden güne arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın gerdanlık almak sağlığının bozulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında altın gerdanlık hediye almak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında altın gerdanlık çalmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir