AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın gerdanlık hediye almak

Kahve falında altın gerdanlık hediye almak

Kahve falında altın gerdanlık hediye almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın gerdanlık hediye almak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya maddi bir konuda emir niteliğinde konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında altın gerdanlık hediye almak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında gerdanlık hediye almak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın gerdanlık çalmak parasının ve canın güvende olacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında başkasının boynunda altın gerdanlık görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın gerdanlık bulmak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın gerdanlık görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın gerdanlık satın almak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik ve gerdanlık görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir