AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bıyık bıraktığını görmek

Kahve falında başkasının bıyık bıraktığını görmek

Kahve falında başkasının bıyık bıraktığını görmek zor zamanların biteceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, işlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bıyık bıraktığını gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Kahve falında bıyıklarının uzadığını görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında sakal bıyık traşı olmak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında bıyıklarını aldırmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında saç bıyık kesmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının bıyığının çıktığını görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında bıyık kısaltmak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini bıyıklı görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kadını bıyıklı görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir