AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata binmek ve atla konuşmak

Kahve falında ata binmek ve atla konuşmak

Kahve falında ata binmek ve atla konuşmak çok rahat edeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ata binmek ve atla konuşmak gördüyseniz:

  • Yavaşlayan veya tıkanmaya başlayan iş, plan veya ilişkilerin önü açılıyor.

Kahve falında ata binmek ve atla konuşmak kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında ata binmek at görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek ata binmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında eğerli ata binmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gemsiz ata binmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı ata binmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına işarettir.

Kahve falında boz ata binmek yükünün azalacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında huysuz bir ata binmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir