AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabaya binmek

Kahve falında at arabaya binmek

Kahve falında at arabaya binmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at arabaya binmek gördüyseniz:

  • Uygulama kararı aldığınız konularda kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında atlı arabaya binmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at arabasına binmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında at arabaya binmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında at arabası binmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın üstüne binmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ata binmek ve atla konuşmak gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında atta binmek hileli bir işle karşılaşılacağına, tatsızlıklar çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir