AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş arabaya binmek

Kahve falında geniş arabaya binmek

Kahve falında geniş arabaya binmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında geniş arabaya binmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Kahve falında geniş arabaya binmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında geniş araba görmek ayağa kalkacağına, yaşam tecrübesi edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabay binmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında siyah araba binmek borçların kolaylıkla kapanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanının arabasına binmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstü açık kırmızı arabaya binmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında arabaya binmek inmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yaşamın kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzeri açık arabaya binmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir