AnaSayfa / Genel / Kahve falında külüstür arabaya binmek

Kahve falında külüstür arabaya binmek

Kahve falında külüstür arabaya binmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında külüstür arabaya binmek gördüyseniz:

  • Kolayca başa çıkmanız mümkün olan konular size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Kahve falında külüstür arabaya binmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına işarettir.

Kahve falında külüstür araba görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, elde bulunan imkânların artacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin kullandığı arabaya binmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynı arabaya binmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arabaya binmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, elinize para geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iyi bir arabaya binmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında gelin arabasına binmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında eski eşle arabaya binmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir