Kahve falında başkasının altınını satmak

Kahve falında başkasının altınını satmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının altınını satmak gördüyseniz:

  • Her kafadan bir ses çıkması, herekesin birbirinden farklı şeyler söylemesi tartışmaları körükleyebilir.

Kahve falında altın bilezik satmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın alıp satmak yeni işlerin geleceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kolyeyi satmak sağlık içinde yaşanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında külçe altın satmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının altınını satmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına delalettir.

Kahve falında altın bulmak ve satmak zor zamanların çok eskide kalacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bileziği satmak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın satmak yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir