Kahve falında külçe altın satmak

Kahve falında külçe altın satmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, şanssızlık yaşanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında külçe altın satmak gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında külçe altın satmak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında altın külçe görmek kafasını toparlayacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında altın külçe bulmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında külçe altın görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, iyi geçim halinde kalacağına işarettir.

Kahve falında külçe altın taşımak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında bir külçe altın görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında külçe altın yapmak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalettir.

Kahve falında külçe altın tutmak beklentilerine ulaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir