AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını uçarken görmek

Kahve falında başkasını uçarken görmek

Kahve falında başkasını uçarken görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, fakirlikten kurtulacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını uçarken gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leylekleri uçarken görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına işaret eder.

Kahve falında uçarak elma toplamak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işarettir.

Kahve falında başkasını uçarken görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten uçarak inmek karşılıksız bırakmayacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında uçarken korkmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçarak ağaca çıkmak huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini uçarken görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir